• Shackmaster Power 500

  Op voorraad

  0 out of 5
  (0)

  Het nieuwe merk Shackmaster, Powered by RigExpert, levert zeer hoogwaardige kwaliteit en esthetische vernieuwingen.

  De Shackmaster Power 500 is een compacte, hypermoderne voeding die het gebruikersgemak en de ervaring naar een geheel nieuw niveau tilt. De Power 500 maakt als eerste zijn intrede op de markt in de high-end klasse van Shackmaster.

  Met de Shackmaster beschermt u uw apparaten tegen overstroom, overspanning, oververhitting en minimaliseert hij elektromagnetische interferentie en akoestische ruis. De Shackmaster Power 500 kunt u zowel horizontaal als verticaal plaatsen op uw bureau, tafel of werkplek; het digitale display kantelt automatisch naar de juiste stand zodat u het gewoon recht kunt aflezen.

  Daarnaast biedt deze Shackmaster Power 500 real-time monitoring van spanning, stroom en energieverbruik. Dit alles zorgt voor een consistente en betrouwbare stroomvoorziening voor uw apparaten. De Shackmaster Power 500 biedt voldoende kracht voor veeleisende taken en energie-intensieve opstellingen. Ook is de Power 500 voorzien van voldoende poorten voor het aansluiten van verschillende apparaten. Met de Shackmaster Power 500 laadt je eenvoudig apparaten op, sluit je randapparatuur aan of voedt je USB compatibele apparaten, en kunt u de verbruiksgegevens registreren en analyseren.

  De Power 500 voeding is voorzien van een groot rond LCD-display met touchscreen (aanraakscherm) om de diverse functies mee te bedienen en heeft een USB-interface voor het loggen van verbruiksgegevens en het updaten van de firmware.

  De Shackmaster Power 500 is geschikt voor gebruik met amateurradio’s, geluidsarme versterkers met laag vermogen, laboratoriumapparatuur, telecom, DYI, inkoop van mechanische en elektrische apparatuur, stroomvoorziening voor PoE-systemen, enz.

  Waarom een Shackmaster Power 500 voeding gebruiken:

  • Zorgt voor een consistente en betrouwbare stroomtoevoer naar uw apparaten en maximaliseert de levensduur van overbelastingsgevoelige apparaten.
  • Beschermt uw apparaten tegen overstroom, overspanning en oververhitting.
  • Minimaliseert elektromagnetische interferentie en akoestische ruis.
  • Kan ergonomisch worden geplaatst op uw werkplek door verticale of horizontale opstelling.
  • Biedt kracht voor veeleisende taken en energie-intensieve opstellingen.
  • Biedt een verscheidenheid aan poorten voor het aansluiten van verschillende apparatuur.
  • Laadt apparaten op, sluit randapparatuur aan of voedt USB-compatibele apparaten.
  • Bewaakt spanning, stroom en energieverbruik in realtime.
  • U kunt de verbruiksgegevens registreren en analyseren.
  • Werkt feilloos in DX-pedities dankzij de tolerantie voor benzinegeneratoren en het brede bedrijfstemperatuurbereik.

  Elk apparaat van Shackmaster doorloopt vier fasen van kwaliteitscontrole voordat het wordt verzonden; daarom heeft Shackmaster vertrouwen in de kwaliteit van hun producten.

  SKU: 13100

Enig resultaat

Bericht sturen
1
Hallo 👋🏻
Kunnen wij je ergens mee helpen?